Alleengaanden – alleenstaanden

Groepsreizen ouderen

Alleengaanden en alleenstaanden

Veel ouderen (maar ook jongeren!) hebben een grote reislust, maar niemand om mee te gaan. Misschien is uw partner u ontvallen, of zijn er andere omstandigheden waardoor u op zoek bent naar reis om in uw eentje te doen. Natuurlijk kunt u op zoek gaan naar gelijkgestemden om een mooie reis te maken (kijk ook eens op ons forum!), maar er zijn ook tal van reisorganisaties die zich speciaal richten op alleengaanden en alleenstaanden!

Groepsreizen voor alleengaanden

Groepsreizen zijn een ideale gelegenheid om als alleengaande op reis te kunnen gaan. Behalve normale groepsreizen zijn er ook groepsreizen die zich speciaal richten op alleengaanden. Zo hoeft u niet bang te zijn het vijfde wiel aan de wagen te worden. Iedereen is net als u in zijn eentje vertrokken. U heeft allemaal dezelfde interesse, want u heeft immers bewust gekozen voor deze reis. Nieuwe contacten zijn dus gemakkelijk gelegd.

Alleengaande ouderen

Een speciale categorie binnen het aanbod van groepsreizen zijn de reizen speciaal gericht op ouderen. Vaak geldt dat de reis speciaal wordt georganiseerd voor mensen met een minimumleeftijd, van bijvoorbeeld 50 jaar. Zo weet u dat u als alleengaande oudere een reisgezelschap heeft waarmee u veel gemeen heeft. Beleef samen een mooie reis, en wie weet groeien de nieuw gelegde contacten uit tot heuse vriendschappen, ook na uw vakantie.