Over Ons

Ouderenreiswijzer is een onafhankelijke website, gericht op reizen en vakanties voor ouderen, senioren en 50+’ers.

Contact

U kunt voor vragen, tips, suggesties en andere zaken altijd gemakkelijk contact opnemen met: info@ouderenreiswijzer.nl

Bezoek ook zeker onze Facebookpagina eens! Via Facebook houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes op de website en regelmatig plaatsen we exclusieve aanbiedingen!

Oprichting

Ouderenreiswijzer is opgericht door mij, Jeroen, nadat ik mijn moeder van 61 probeerde te helpen met het zoeken naar leuke reismogelijkheden.

Ik kwam tot de conclusie dat er niet één website was met een objectief overzicht van alle mogelijkheden voor reizen voor ouderen. Het leek mij een leuk project om een website op te zetten waar het brede publiek van 50+’ers ideeën kunnen opdoen voor reizen en vakanties. Op deze website vindt u dan ook veel reisideeën, inspiratie, overzichten en daarnaast probeer ik reisverhalen en ervaringen met aanbieders te verzamelen. De belangrijkste tips en ideeën komen namelijk niet van mij, maar van u!

Partners / advertenties

Ouderenreiswijzer streeft ernaar een objectief, neutraal en vooral relevant platform te zijn.

Partnerships en advertenties zijn dan ook enkel mogelijk als het resulteert in een betere beleving en meer relevante inhoud voor ons publiek. Mogelijke vormen zijn:

  • Gastbijdrages: Wij kunnen gastbijdrages schrijven voor uw website of blog over reizen voor ouderen. Andersom kunt u ook met uw verhaal terecht op deze website. Zo helpen we elkaar met het bieden van goede, relevante content.
  • Adverteren: Adverteren is mogelijk, mits uw aanbod relevant is voor onze doelgroep. Zo is het o.a. mogelijk om banners of advertorials te plaatsen, en kunnen reisorganisaties een eigen pagina krijgen die ze zelf kunnen bewerken. Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.

Heeft u interesse in een partnership of het adverteren op deze website? Neem dan contact op via commercieel@ouderenreiswijzer.nl.

Veelgestelde vragen

Tab


Ik heb een idee voor de website, waar kan ik terecht?

Wij zijn altijd benieuwd naar uw ideeën! Neem gerust contact op met info@ouderenreiswijzer.nl


Is Ouderenreiswijzer een commercieel initiatief?

Ja, en nee. Wij maken wel gebruik van advertenties, dus in die zin is dit een commerciële website.

Maar, en dit vinden wij heel belangrijk, wij geloven dat adverteren alleen maar zin heeft als we veel geïnteresseerde bezoekers hebben. Deze bezoekers trekken we niet via eigen advertenties of ondoorzichtige trucjes. Nee, wij proberen interessante, leuke en vooral relevante informatie te bieden aan onze doelgroep. Op die manier verlenen wij een dienst aan ons publiek.

Adverteerders of andere samenwerkingen die misschien wel lucratief zijn, maar niet passen bij onze doelgroep, worden dan ook geweigers.


Kan ik zelf ook artikels schrijven?

Ja, heel graag zelfs. De leukste en beste informatie komt niet van ons, maar van u! Neem contact op met info@ouderenreiswijzer.nl voor meer informatie. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel!


Ik heb een foutje ontdekt op de website, waar kan ik dat melden?

Oei dat is natuurlijk niet de bedoeling.  Neem contact op met info@ouderenreiswijzer.nl en wij zorgen ervoor dat e.e.a. zo snel mogelijk wordt gerepareerd.


Ik heb een reisorganisatie, kan ik worden opgenomen op de website?

Ja hoor! Hoe completer ons overzicht, hoe beter. Opname als aanbieder is gratis. Indien u beschikt over een affiliate-mogelijkheid, willen we daar wel graag gebruik van maken. Als u dat niet heeft, ook geen probleem!

Neem contact op met commercieel@ouderenreiswijzer.nl voor de mogelijkheden!